За Нас

Captain Hook е водещ търговец на риболовни принадлежности на едро и дребно в страната.

С нашия богат опит в продажбите и в риболовната търговия, плюс доставката на следващия ден и качеството на предлаганите продукти, не е трудно да се разбере защо сме станали толкова популярни сред нашите клиенти.

Обичаме и държим на качествените неща. Внасяме продукти от цял свят и ви ги предлагаме на достъпни цени. Търсим производители с контрол върху качеството и дизайна. Целта ни е да ви предложим колкото се може по-добро качество на продуктите, признати и успешни марки, за да се насладите пълноценно на вашето хоби, спорт и дейности.

Captain Hook има зад гърба си екип, който работи повече от 20 години в областта на търговията на едро и дребно и логистиката. Управляваме склад за търговия на едро, 3 физически магазина за риболовни принадлежности и 3 интернет магазина.

Стоките, които предлагаме са налични в нашия склад или са стоки, които очакваме да пристигнат. Ние не предлагаме снимки на стоки и не разчитаме на посредници, за да се снабдим с продуктите. Зад марките, които представяме, стоят производители, с които сме в директни договорни отношения.

Стараем се да поддържаме постоянна наличност на артикулите и едновременно с това да внасяме нови и интересни неща,

... ЗАЩОТО, ВАШЕТО ХОБИ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАС

Екипът на Captainhook-shop.com